Procesul lui Dragnea a fost amânat: „România este patria denunţurilor şi a ascultărilor”

Procesul în care Liviu Dragnea este acuzat de corupţie, alături de fosta lui soţie şi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a fost amânat pentru 14 februarie.
Referitor la procesul său, Liviu Dragnea a declarat: „Vreau să aduc martori să vedem dacă şi acest proces se va suţine pe două declaraţii mincinoase obţinute în condiţii suspecte la DNA. Eu m-am uitat pe toate declaraţiile, se vede că sunt puse cu mâna, dictate sau cusute cu aţă albă. România este patria denunţurilor şi a ascultărilor”.

Liderul PSD a vorbit şi despre proiectele de OUG privind graţierea şi modificarea codurilor penale.

„Ce graţiere să mă ajute pe mine? Nicio graţiere nu mă ajută pe mine. Eu n-am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu. Uitaţi-vă cu atenţie pe dosarul meu sau pe ce a apărut în presă. Nu mă ajută pe mine personal. Eu nu cred că cele 15 mii de doare de la DNA sunt despre mine”, a spus Dragnea, potrivit realitatea.net

Distribuie prietenilor

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în 15 iulie, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, în dosarul în care este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana, pentru fapte comise pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.