• Home
  • Prima
  • Procuror, detalii certe (?), fără audieri, despre fata de 11 ani: A fost ucisă la 30-35 de minute de la momentul răpirii

Procuror, detalii certe (?), fără audieri, despre fata de 11 ani: A fost ucisă la 30-35 de minute de la momentul răpirii

politia nu treceti 640x349 2

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a declarat, duminică, faptul că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița, dată dispărută vineri și găsită moartă.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Potrivit acestuia, anchetatorii au un cerc de suspecți, unul dintre aceștia fiind un cetățean străin.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a mai spus prim-procurorul într-o conferință de presă, potrivit digi24.ro.

Acesta a precizat că niciunul dintre suspecții din acest caz nu a fost audiat până în prezent.

„La o primă examnire sunt urme de violență pe trup, rămâne de stabilit după autospsie dacă au fost produse de animale salbatice aflate în zonă”, au mai spus anchetatorii.

Aceștia au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru omor și lipsire de libertate.

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Parteneri