• Home
  • Prima
  • Prof. Vlad Ciurea: După vaccin, organismul tău duce o luptă. Ne tâmpim. Încearcă să-l ajuţi şi menajezi

Prof. Vlad Ciurea: După vaccin, organismul tău duce o luptă. Ne tâmpim. Încearcă să-l ajuţi şi menajezi

vlad ciurea 1

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a subliniat că recuperarea după vaccinare este importantă, mai ales că organismul trece printr-o “luptă” când acest element este introdus în organism. Printre sfaturile medicului se numără odihna, mesele regulate, hidratarea și mișcarea.

„Happy hypoxia”, noua formă vicleană prin care Covid-19 păcălește pacienții
De ce apar pierderile de memorie în această perioadă. Între patru pereți ne tâmpim, iar vaccinul e ceva care ajută dar tulburănd întâi viaţa şi organismul.

“Toți din presa medicală spun «atenție după vaccin, nu sunteți același». Este adevărat. Chiar dacă nu aveți un lucru major, simțiți o stare de oboseală generală, nu vă puteți aduna, nu vă mai vine ideația perfectă, memoria.

Este bine să găsim în post-vaccinare o stare de refacere.

Haideți să ne gândim că vaccinul e vaccin, deci e o formă de element care se introduce în corpul tău și tu produci o luptă. Dacă organismul tău luptă, încearcă să-l menajezi, să te culci devreme, să mănânci regulat, să nu te enervezi la primele știri, să ai o igienă, o odihnă…toate mijloacele de apărare și să ai grijă de corpul tău, din toate punctele de vedere…mișcare, lichide foarte multe. Tot organismul trece prin lichide, inclusiv creierul. Deci să bem lichide, dar n-am spus alcoolice. Toate vitaminele, mineralele ne fac foarte bine”, a afirmat Vlad Ciurea, la Digi24.

Parteneri