Protest, la Cluj, împotriva Guvernului: „Jos guvernul, jos PSD”

Peste 1.000 de persoane au participat marţi seară la un miting împotriva Guvernului şi au scandat mesaje prin care au cerut demisia acestuia.

Protestatarii s-au strâns în jurul orei 19,00 în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca, unde cei care au dorit să transmită mesaje mulţimii au vorbit, pe rând, la o portavoce.

„Ceea ce s-a întâmplat ieri la Bucureşti şi ceea ce continuă să se întâmple în România a devenit extrem de periculos. În perioada celebrei Ordonanţe 13 am fost mult mai mulţi decât acum, dar acesta e un val care creşte. Noi suntem primul bulgăre în seara asta. (…) Am văzut pe net o expresie: ‘noaptea, ca parlamentarii’, deci nu ca hoţii, ca parlamentarii. E o sinonimie în ultima vreme, cel puţin în ce îi priveşte pe oamenii de la putere”, a spus unul dintre protestatari, Cornel Vâlcu, cadru universitar, potrivit Agerpres.

Distribuie prietenilor

Oamenii au strigat, timp de o oră, mesaje precum „Justiţie, nu corupţie”, „Ruşine, ruşine să vă fie!”, „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”, „Jos guvernul, jos PSD”, „Anticipate!”, „România trezeşte-te. Clujule trezeşte-te!”, „Uniţi salvăm toată România!”, „Ultima soluţie, încă o revoluţie!”.

După o oră de proteste, cei peste 1.000 de oameni au pornit în marş pe străzile din oraş.

Foto – Agerpres