Proteste, vineri seara, în mai multe oraşe, în apărarea Laurei Codruţa Kovesi

Vineri,  în București, Cluj Napoca, Sibiu, Craiova, Satu Mare dar și în alte orașe din țară au loc proteste față de acțiunea regimului Dragnea-PSD împotriva Laurei Codruța Kovesi.

Protestul din București a început în Piața Victoriei în jurul orei 17.00. Aproximativ 500 de oameni se aflau în fața Guvernului la ora 18.30. Sibienii sunt încă și mai activi: aproximativ 1.500 de oameni au ieșit în stradă pentru susținerea lui Kovesi.

„Suntem oficial în dictatură! Laura Codruta Kovesi a fost pusă sub acuzare de secția Adinei Florea (PSD). Ea a fost citată pentru vineri, exact ziua cand ea trebuie să-și prezinte candidatura în fața Parlamentului European”, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Distribuie prietenilor

Mitingul, avizat de Primăria Sibiu, se desfășoară în aceste momente pe străzile din oraș, participanții purtând cu ei pancarte adresate conducerii Guvernului și a Partidului Social-Democrat. De asemenea, manifestanții strigă „Ieșiți din casă dacă vă pasă!” și „PSD, ciumă roșie!”, notează Realitatea de Sibiu.

Sursa – Realitatea.net