• Home
  • Prima
  • PSD dă liber anchetării lui Tăriceanu. S-a scandat ”trădare, trădare”

PSD dă liber anchetării lui Tăriceanu. S-a scandat ”trădare, trădare”

tariceanu strimb 1

Comisia juridică a decis să dea, după șase luni de amânări, curs cererii DNA de ridicare a imunității parlamentare a lui Călin Popescu Tăriceanu. Reacțiile din zona ALDE susțin că vestea deciziei Comisiei Juridice  de cercetare a lui Călin Popescu Tăriceanu în Dosarul Microsoft a căzut ca un trăznet. Mai multe voci au strigat la unison – Trădare!.

Este mai mult decât evident că Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice nu ar fi făcut nimic fără știința și încuviințarea Vioricăi Dăncilă, scrie Stiripesurse.ro. În acest caz nu mai e nici un dubiu că social-democrații ar dori că public să dea semnalul că acceptă votul popular și lasă orice tip de război în zona Justiției sacrificându-l chiar și pe aliatul său.

Riscul imediat la care se expune PSD e să se rupă Coaliția. Asta ar trimite PSD în Opoziție ceea ce pare că își doresc tot mai mulți lideri ai partidului.

Călin Popescu Tăriceanu este acuzat că ar fi primit mită 800 000 dolari, adică 10 la sută din cât era potul în afacerea Microsoft.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri