Purtătorul de cuvânt al PNL, dat afară din emisiune de Mihai Gâdea. Ieșiți afară! Vreți să fiți scos cu bodyguarzii?

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară joi seară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează. Afirmația a fost făcută de Dancă după ce Gâdea insinuase că actuala președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a fost complicea Rodicăi Stănoiu la Ministerul Justiției, în perioada în care persoanele împotriva cărora se deschideau dosare penale erau decise la sediul central al PSD.

”Ieșiți afară! Afară, nu auziți?” Astfel i s-a adresat Mihai Gâdea liberalului Ionel Dancă, în timpul ediției de joi seară a emisiunii Sinteza zilei, pe fondul schimburilor de replici derivate din opiniile diferite pe care cei doi le aveau.

În timp ce politicianul își declara dezacordul cu privire la atitudinea realizatorului TV, pregătindu-se să plece din emisiune, Gâdea și-a repetat solicitarea.

Distribuie prietenilor

La un moment dat Mihai Gâdea l-a întrebat pe Ionel Dancă dacă vrea cumva să fie scos din platou cu bodyguarzii.

Unele dintre subiectele intens discutate în timpul emisiunii au avut legătură cu declarații ale Cristinei Tarcea, șefa ICCJ, și situația Laurei Codruța Kovesi, plasată joi seară sub control judiciar, dar și cu pretinsele abuzuri ale justiției în mandatele acestora.
Citeşte mai mult pe g4media.ro