• Home
  • Prima
  • Putin îşi arată şi el muşchii. Intră în apă când afară sunt minus 20 de grade

Putin îşi arată şi el muşchii. Intră în apă când afară sunt minus 20 de grade

După reprizele foto de vaccinare cu regele Suediei, președintele României, premierul grec, bine îmblânit pe pectorali, premierul Israelului, vesel și vaccinat de doctorul lui care a ucenicit în România, țara în care s-a născut, iată-l în poză pe președintele rus Vladimir Putin. După ce a ordonat ca toată populația să se vaccineze și l-a arestat pe principalul său opozant, Vladimir Putin a făcut baie într-un bazin cu apă îngheţată pentru a marca un obicei tradiţional, Boboteaza pe rit vechi ortodox.

Filmul de 10 secunde, difuzat de Kremlin, îl prezintă pe Putin, în vârstă de 68 de ani, intrând într-un bazin în formă de cruce. Temperatura de afară era de minus 20 de grade Celsius, scrie Agerpres.

Puțin a venit în cojoc şi în pâsle tradiţionale la piscina înconjurată complet de zăpadă lângă o casă de lemn, în faţa căreia o fost ridicată o cruce de gheaţă cu o înălţime de peste doi metri.

Țarul de la Kremlin și-a arătat astfel și el musculatura, atrăgând parcă atenția că gerul rusesc, cel care l-a bătut pe Napoleon și a măcinat și o bună parte din armata germană, rămâne o armă doar în mâna rușilor. Puțini lideri europeni care s-au vaccinat  pot face ce fac eu, pare a fi subtextul pozei trimise presei mondiale de Kremlin.

D. Dumitru. AMPress

Parteneri