Reacţia fostului principe Nicolae, după ce s-a aflat că nimeni din Casa Regală, nici măcar mama lui, nu va participa la nuntă

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Întrebat, duminică, ce poate să spună despre nuntă, fostul principe Nicolae a răspuns: „Da, mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici”, scrie Mediafax.
Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi „mai formală, protocolară”.

Întrebat despre absenţa Casei Regale a României de la nuntă, nepotului Regelui Mihai a spus: „De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”.
Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă.
Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

Distribuie prietenilor

„Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată.