Reacţia parlamentarilor care au votat pentru eliberarea pedofililor şi a criminalilor, când privesc fotografiile noilor victime

 

La doi ani, după ce 21.000 de deținuți au fost eliberați din închisori înainte de termen prin celebra lege a recursului compensatoriu, Digi24 îi pune față în față pe parlamentarii care au votat cu victimele celor eliberați. Printre cei scoși de după gratii se numără criminali, violatori ori pedofili. Mulți au recidivat și au comis crime cumplite în acest răstimp. O echipa Digi24 le-a arătat deputaţilor fotografii ale victimelor, iar reacţiile au fost dintre cele mai surprinzătoare: de la timide păreri de rău şi vorbe înghiţite, la a da vina pe alţii pentru ceea ce ei au aprobat în Parlament.

Digi24 a mers în Parlament cu fotografiile unor victime asasinate ori terorizate de condamnați periculoși, eliberaţi înainte de vreme din închisoare.

Distribuie prietenilor

Florin Iordache – deputat PSD, în timp ce priveşte o fotografie cu doi bătrâni de 80 de ani care au fost uciși cu bestialitate în casa lor de un beneficiar al recursului compensatoriu: „Mda… Tragic… ce să vă spun? Ăăăăăăă…. Putea acest criminal să iasă din penitenciar… Sau ați văzut că sunt oameni care au comis crime şi fără recursul comensatoriu… Recursul compensatoriu nu a făcut decât ca niște indivizi să… având în vedere condițiile din închisoari.. să iasă mai devreme…”

175 de deputați au votat, fără să se gândească la consecințe, legea care a eliberat din închisori 21.000 de deținuți, în doi ani.

Citește mai mult pe DIGI24.ro