Recomandari si informatii utile referitoare la creditele rapide nebancare

Uneori, cu totii avem nevoie de un mic sprijin financiar pentru a ne duce ideile si planurile la bun sfarsit ori pentru a ne imbunatati calitatea vietii prin diverse cursuri educationale, organizandu-ne astfel mai bine viitorul. Asadar, poti lua si tu in calcul optiunea de aplicare pentru credite rapide IFN – oferite de o institutie financiara nebancara, precum Provident Financial Romania.

Daca te intrebi, insa, care sunt diferentele dintre creditele rapide de la o banca si cele de la o IFN, iata doua dintre acestea! In primul rand, cand ne referim la creditele de tip nebancar, trebuie sa stii ca acestea au o valoare mai mica si o perioada mai scurta de returnare. In al doilea rand, nu ai nevoie de un istoric bancar pentru a solicita un astfel de imprumut, conditiile de eligibilitate fiind minime, dar vei obtine unul pozitiv daca returnezi creditul la timp.

In prezent, exista multe institutii financiare nebancare care ofera credite rapide pe termen scurt sau mediu, pentru persoane cu venituri mici si medii. Insa, chiar si in ceea ce priveste aceasta categorie de entitati financiare, pot exista diferente legate de rata dobanzii, suma pe care o poti accesa, precum si perioada pe care faci imprumutul.

Distribuie prietenilor

Ca recomandare generala, este foarte important sa te indrepti catre o companie care iti ofera o rata fixa la dobanda, practicand, in acelasi timp, o politica de creditare transparenta si responsabila.

De asemenea, inainte de a face o solicitare, asigura-te ca indeplinesti conditiile minime de eligibilitate, pentru a sti de la bun inceput daca te incadrezi in politica institutiei respective si care este suma maxima pe care o poti imprumuta. Asigura-te ca ti-ai calculat corect bugetul si ca ai inclus si rata lunara sau saptamanala, dupa caz.

Ce inseamna, mai exact, aceste conditii de eligibilitate? Spre exemplu, la Provident Financial Romania, va trebui sa faci dovada faptului ca ai 18 ani impliniti, precum si a cetateniei romane si a adresei de domiciliu sau resedinta pe teritoriul acestei tari.

Totodata, ai nevoie si de dovada unui venit lunar minim in valoare de 300 lei, pentru credite rapide Standard, sub forma unui talon de pensie, a unei adeverinte de salariu sau a unei interogari de la ANAF, care se va realiza de catre Provident doar cu acordul tau.

In plus, vei mai avea nevoie de un numar de telefon valabil, pentru a mentine legatura cu reprezentantii Provident. Dupa cum poti observa, conditiile de eligibilitate pentru credite rapide Provident sunt minime, ceea ce reprezinta un prim avantaj extrem de important.

Un al doilea avantaj major consta in faptul ca Provident este prima companie care a initiat in Romania serviciul de credite rapide cu gestionare la domiciliu, care este optional si auxiliar. In acest caz, nu mai ai nevoie de un cont bancar, iar totul va deveni si mai facil pentru tine.

Persoanele care opteaza pentru acest serviciu optional si auxiliar au avantajul de a nu se mai deplasa de la domiciliu pentru intocmirea formalitatilor, ridicarea banilor si plata ratelor. De toate aceste demersuri se va ocupa un reprezentant Provident, prin vizite periodice, in conditii de maxima siguranta anti COVID-19.

Pentru mai multe informatii si detalii despre acest subiect, acceseaza site-ul Provident.ro, completeaza formularul online, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un reprezentat al companiei. Alternativ poti suna la unul dintre numerele cu tarif normal: 021 9877 / 021 275 75 75.