Recomandarile specialistilor privind cel mai bun lapte praf pentru bebelusi si pentru copiii mici

Inca din primele zile de viata, bebelusul are nevoie de o hrana adecvata. Laptele matern este recomandat de medicii pediatri si de specialistii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii in mod aproape exclusiv, pana la varsta de 6 luni, apoi cu alimentatie diversificata pana la 2 ani.

Mamicile care nu pot alapta din motive medicale, sau cele care nu isi doresc sa alapteze cauta cea mai buna solutie de a-si hrani bebelusii cu Hipp lapte praf  de cea mai buna calitate. Aceasta formula de lapte se administreaza inca din primele luni din viata ale copilului, poate fi digerat cu usurinta, este bogat in proteine si in acizi grasi, in probiotice si in prebiotice, in vitamine si minerale care sprijina o dezvoltare armonioasa.

Despre marca de lapte praf Hipp

Distribuie prietenilor

Mamicile care nu isi pot hrani bebelusul la san aleg inca din primele zile de viata ale acestuia o formula de lapte pe care sa o prepare de cate ori este nevoie si sa o ofere copilului la ore fixe sau atunci cand ii este foame.

Sunt si mame care au lapte matern, insa nu suficient pentru ca bebelusul sa se sature, si atunci trebuie sa-l suplimenteze cu lapte praf. Parintii sunt incurajati sa ia legatura cu medicul pediatru, astfel incat sa aleaga cea mai buna formula de lapte praf disponibila in comert.

Lider pe piata in domeniul alimentatiei nou-nascutilor, a bebelusilor, dar si a copiilor cu varsta de pana la 2 ani, Hipp pune la dispozitie parintilor cele mai bune produse pentru a-si hrani copilul. Inca din anul 1899, Hipp este prezent pe piata produselor alimentare pentru copii si devine un pionier in domeniul agriculturii ecologice. Hipp este si primul producator care a implementat sisteme de management de mediu, facand investitii importante in cercetare si modernizare.

Criterii de alegere a celui mai bun lapte praf Hipp

Laptele praf Hipp se alege in functie de mai multe criterii. In primul rand, este importanta varsta copilului. Continutul nutritional al formulelor de lapte este atent selectionat in functie de varsta si de nevoile copilului.

Formula Hipp de inceput se administreaza din prima zi de viata si acopera nevoile bebelusului pana la varsta de 6 luni. Exista si formule de lapte destinate copiilor cu varste intre 6 luni si un an, iar dupa un an copilul poate primi formula de crestere, care va fi mentinuta in alimentatia copilului pana la 2 sau chiar pana la 3 ani.

In ceea ce priveste compozitia formulei de lapte, Hipp respecta recomandarile stricte din domeniu. Produsele Hipp contin formule speciale pentru bebelusii care intampina probleme cu adaptarea la viata extrauterina, asadar sunt produse destinate copiilor cu greutate mica la nastere, formule de lapte hipoalergenic, pentru copiii cu alergie la proteinele din laptele de vaca, dar si lapte fara lactoza si lapte pentru copiii care sufera de reflux gastro-esofagian.