• Home
  • Știri
  • Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer

regele charles

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat.

Potrivit antena3.ro, o sursă regală a precizat că nu este vorba de cancer de prostată, așa cum unii ar putea să presupună „incorect” în urma diagnosticului său separat de prostată.

Regele Charles a fost externat dintr-un spital din Londra la 29 ianuarie 2024, după ce a urmat un tratament pentru o prostată mărită. Regele a petrecut trei nopți la London Clinic – un spital privat de lângă Regent’s Park – și s-a spus anterior că „se simte bine” în urma procedurii pentru prostată.

Sursa regală a adăugat că regele s-a întors de la Sandringham, Anglia, luni dimineață, pentru a începe tratamentul ambulatoriu la Londra.

„În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru prostata mărită, a fost observată o problemă îngrijorătoare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. Pe parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei”

Parteneri