Regele Mihai I a fost împărtășit. „Sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril îl găseşte pe Majestatea Sa în stare de suferinţă”

 

Sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril îl găseşte pe Regele Mihai în stare de suferinţă, arată un comunicat al Casei Regale.

„Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinţilor Mihail şi Gavril îl găseşte pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă, la reşedinţa din Elveţia, înconjurat de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.
Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale a venit la reşedinţa din Elveţia pentru a da Majestăţii Sale Sfânta Împărtăşanie, în prezenţa Principesei Moştenitoare.
Principesa Moştenitoare Margareta mulţumeşte tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admiraţie şi de încurajare pentru Majestatea Sa! Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavriil pace sufletească, bucurii şi împliniri!”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Distribuie prietenilor

Aurelia Apostol, AMPress