Roman (PNL): Ministrul Sănătății să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman spune că este de neacceptat faptul că 30% dintre cei care s-au vaccinat anti-COVID-19 nu s-au înscris pe platformă.
De asemenea, Roman îi solicită ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să spună care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând.

„Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătăţii, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă…ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilităţi să fie amânate din cauza pilelor şi relaţiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare! Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacităţile de funcţionare ale procesului de vaccinare! Aşa nu ne mai facem sănătoşi”, a scris Florin Roman, joi, pe pagina de Facebook.

Vlad Voiculescu a declarat miercuri că „se vor face echipe mixte de control formate de către Corpul de control al Ministrului Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică pentru a verifica cum stau lucrurile în fapt la nivelul centrelor de vaccinare”.

Distribuie prietenilor

AMPress