ROMÂNIA pierde cu UNGARIA (29-31) și joacă în semifinale cu RUSIA

România a pierdut meciul cu naționala Ungariei, un meci al orgoliilor, dar s-a calificat pentru semifinalele Campionatul European de handbal feminin din Franța! Scorul de 29 la 31 a fost decis în repriza secundă când unguroaicele au preluat inițiativa, pe fondul unui meci liniar, previzibil și obosit al româncelor. Așa se face că scorul a devenit tot mai favorabil echipei care în final a și câștigat, la o diferență mică totuși care ne permite calificarea după meciul Germania – Olanda.

Selecționerul Ambros Martin n-a mai găsit soluții antioboseală și nici n-a mai strălucit prin inventivitatea lecțiilor date în momentele de respiro.

Naționala noastră va întâlni în semifinale echipa Rusiei, care trece drept marea favorită a Compionatului European din Franța. Nu este exclus ca jucătoarea numărul unu a lumii și a naționalei României, scoasă pe targă în ultímele minunte, Cristina Neagu, să nu mai poată juca o vreme, autoaccidetarea la genunchi fiind considerată mai gravă decât  lovitura primită de la adversară.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress

UPDATE, ora 23:40.Calificarea României în semifinalele Campionatului European Feminin de Handbal  a devenit certă. Olanda a  învins cu  27-21 Germania, iar echipa noastră încheie pe locul 2 grupa principală.

Vineri, de la ora 18:30, România joacă la Paris împotriva Rusiei. Cristina Neagu, e  aproape sigur, nu va putea juca în acest meci.