• Home
  • Știri
  • Șapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil, arestați preventiv pentru furtul a 7 tone de combustibil

Șapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil, arestați preventiv pentru furtul a 7 tone de combustibil

furt

Cei şapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil, reţinuţi de procurorii militari sub acuzaţia că au furat din unitatea militară şapte tone de combustibil – motorină şi kerosen, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, miercuri seară, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa.

Măsura dispusă de judecători nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, conform Agerpres, citată de digi24.ro.

„Admite propunerea formulată de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti în dosarul penal nr. 444/P/2022. În baza (…) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor (…) pe o perioadă de 30 zile. (…) Respinge cererile formulate de inculpaţii (…) de luare a măsurii controlului judiciar, precum şi cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu sau control judiciar formulate de inculpaţii (…). Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror”, se arată în soluţia pe scurt dată de judecătorii Tribunalului Constanţa.

Şapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil au fost reţinuţi miercuri de procurorii militari, sub acuzaţia că au furat din unitatea militară şapte tone de combustibil – motorină şi kerosen.

Continuarea aici

Parteneri