A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Se anunţă proteste de stradă ale susţinătorilor Laurei Codruţa Kovesi

2 305

Susținătorii Laurei Codruța Kovesi anunţă proteste de stradă, primele fiind anunţate joi, la Zurish, în Elveţia, şi în ţară, la Cluj Napoca.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Românii din Elveţia organizează joi, prin asociaţia Rezist Zurich, un miting de susţinere a candidaturii Laurei Codruța Kovesi pentru funcţia de procuror şef al UE. Laura Codruta Kovesi, o profesionistă recunoscută pe plan internaţional, are susţinerea majorităţii statelor membre ale UE pentru ocuparea prestigiosului post de procuror şef european. O singură ţară i se opune cu toată puterea: România, prin guvernul Dragnea / Dăncilă şi, de azi, prin Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie”, a transmis asociația prin intermediul unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Și membrii #rezist din Cluj Napoca au cerut, pe Facebook, ieşirea în stradă pentru susținerea Laurei Codruţa Kovesi pe care o consideră ţinta unică a guvernării Dragnea-Tăriceanu, cuplu care a încercat permanent anihilarea acesteia şi parţial a reuşit.

D. Dumitru, AMPress

loading...
Citește și
2 Comentarii
    1. Stefan Lupan spune

      Mai boule Bolsevic sa faci pe cei care te-au crescut prost, Fascisti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More