AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primărie: „Nu am fost de acord și mi s-a părut jignitor să cer retragerea domnului Piedone”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a avut o dezbatere pe tema Bucureștiului cu rivalul său, Cristian Popescu Piedone, actualul edil al sectorului 5. Liberalul a menționat că nu este de acord cu retragerea lui Piedone, în contextul solicitărilor adresate edilului de către PSD.

„În primul rând, vreau să vă spun, nu am fost de acord și mi s-a părut jignitor să cer retragerea domnului Piedone. Dânsul are tot dreptul să fie într-o competiție electorală, așa cum am și eu, și doamna Firea, și domnul Nicușor Dan, prin participarea la această competiție electorală. Din respect pentru bucureșteni, noi trebuie să dezbatem, cum facem astăzi la dumneavoastră și ne urmărește probabil în țară întreagă, cu siguranță mulți oameni din București. Deci vă spun de la bun început că sunt deschis la orice dezbatere corectă la dumneavoastră sau la alte posturi de televiziune. Așa trebuie să fie o competiție corectă, decentă pe soluții.”, a declarat Sebastian Burduja la Antena 3, potrivit gandul.ro.

Continuarea aici

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!