• Home
  • Prima
  • Secretarul general al NATO ajunge vineri în România. Alături de Iohannis, va vizita baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Secretarul general al NATO ajunge vineri în România. Alături de Iohannis, va vizita baza militară de la Mihail Kogălniceanu

iohannis si stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va veni, vineri, în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis, informează Administrația Prezidențială.

Stoltenberg și Iohannis vor vizita Baza Militară Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, unde vor ajunge vineri dimineață cei 1.000 de soldați americani detașați de Washington din Germania pentru a consolida flancul estic al NATO ca răspuns la masarea trupelor ruse la graniță cu Ucraina.

Potrivit Administrației Prezidențiale, la ora 11:00, președintele Klaus Iohannis va efectua o vizită la ora 1 la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu împreună cu Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, unde vor avea discuții tête-à-tête.

Apoi, la 11:20, vor avea convorbiri oficiale, urmând ca la ora 11:45 să se întâlnească cu militarii dislocați în bază.

La ora 12:15 este programată o conferință de presă comună a președintelui Iohannis cu Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg.

AMPress

Parteneri