Servicii oferite in pachetul Office 365 si importanta acestora pentru utilizatori

Una dintre cele mai cunoscute platforme de servicii Cloud, care ofera produse asemanatoare cu cele Microsoft, precum Excel, Word, One Drive sau Power Point in mediul online, local sau prin intermediul unui abonament, pachet Office 365 reprezinta solutia ideala pentru companiile mici, mijlocii si mari.

Cele mai apreciate servicii oferite in pachetul Office 365

Primul si cel mai important serviciu din pachet poarta denumirea Acces pentru Office 365 si reprezinta un puternic instrument pentru crearea aplicatiilor de business, fiind usor de folosit gratie sabloanelor intuitive.

Acest serviciu este ideal pentru utilizatorii individuali si pentru echipele mici, este usor de inteles si de folosit si contine sabloane predefinite, cu ajutorul carora utilizatorii pot sa publice si sa creeze date. In plus, serviciul Acces ofera asistenta si permite exportul rapoartelor in format PDF.

Serviciul Bookings este important pentru ca ofera companiilor o pagina unica pe care clientii o pot folosi in vederea programarii de intalniri. Cu alte cuvinte, clientul va selecta serviciul dorit si va alege o zi si o ora convenabile, va introduce informatiile de contact si va stabili intalnirea. Aceasta este o alternativa ideala, usoara si rapida la planificarea telefonica, iar programarile apar in calendarele personalului imediat ce au fost facute.

Serviciul Exchange permite trimiterea e-mailurilor catre un server, functionand foarte simplu si usor si permitand prioritizarea mesajelor importante si o mai buna organizare prin gasirea facila a e-mailurilor cautate.

Serviciul My Analitics este important pentru clientii care opteaza pentru pachetul Office 365 deoarece reprezinta un fel de tablou de bord personalizat, care ofera rezumatul clar al numarului de ore petrecut la intalniri, dar si analizarea timpului alocat intalnirilor si e-mailurilor.

Serviciul Outlook Custom Manager este important pentru gestionarea corecta a relatiilor cu clientii direct din Outlook, astfel incat utilizatorii sa poata reduce timpul alocat sarcinilor mai putin importante in cadrul firmei si sa poata prioritiza sarcinile care sunt mai importante.

Serviciul Planner, asa cum il recomanda si numele, ajuta la organizarea task-urilor la nivelul echipei, permitand crearea de planuri pentru toti membrii echipei, dar si atribuirea sarcinilor pentru utilizatori diferiti. Fisierele sunt partajate in mod corect si ofera vizibilitate intregii echipe.

Serviciul Power Apps inclus in oferta Office 365 permite construirea de aplicatii de business personalizate, fara a fi necesara cunoasterea unui limbaj de programare in acest sens. In plus, aplicatiile vor fi construite direct pe web, pe tableta sau pe mobil si distribuite in intreaga organizatie.

Serviciul Project ofera instrumente de gestionare pentru managerii de proiect, permite intelegerea si controlarea programelor si a costurilor proiectului, dar si vizualizarea si comunicarea corecta a informatiilor despre proiect.

Microsoft Publisher permite editarea pe desktop, combinand textul, imaginile si formatarea intr-un singur document si permitand crearea rapida de machete profesioniste si realizarea de materiale unice si personalizate.

Un alt serviciu important oferit de pachetul Office 365 poarta denumirea de Teams si ofera o colaborare eficienta, mai ales pe chat, dar si posibilitatea de a utiliza caracteristici interesante si de a imbunatati experienta intalnirii cu capacitatile de planificare, de a realiza apeluri video si audio mobile.