AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Servicii profesioniste de mutari mobila in Bucuresti alaturi de SprintMove

Transportul bunurilor personale catre o noua locatie impune foarte mult stres si munca, insa exista si solutii inteligente si eficiente, asemeni SprintMove, compania numarul 1 in domeniul mutarilor de mobila din Bucuresti.

Inca din 2007 SprintMove si-a facut aparitia pe piata din Bucuresti cu cele mai bune servicii de mutari, colaborand intotdeauna cu oameni din toate domeniile. Relocari nationale, internationale, transport si servicii mutari Bucuresti sunt principalele activitati prin care compania reuseste sa dea dovada de profesionalism si punctualitate, devenind lider de piata in cadrul firmelor de mutari din tara.

Au ridicat intotdeauna stacheta si au ajuns sa ofere relocari si transport mobila la standarde europene, dovedind tuturor ca seriozitatea si profesionalismul sunt cei mai importanti factori intr-o afacere de succes.

Colaborarile cu clientii au fost intotdeauna de succes, cu recomandari si recenzii pozitive provenite din fiecare lucrare executata. Clientii sunt cheia oricarei afaceri iar profesionistii din cadrul SprintMove stiu cum sa ii puna de fiecare data pe primul loc. Indiferent de preferinta fiecarui client, daca isi doreste relocarea sediului sau mutarea bunurilor din locuinta, firma de mutari Bucuresti se adapteaza tuturor nevoilor si ofera cele mai bune servicii de pe piata.

Estimarea financiara a intregului proces de mutare este gratuita si calculata de catre un expert in logistica. Pretul corect si corectitudinea fata de clienti reprezinta doi factori importanti pentru care oamenii aleg serviciile SprintMove. Bunuri personale, birouri, sediuri, corporatii, cabinete, orice este posibil pentru cea mai buna firma de mutari mobila din Bucuresti.

Fiecare livrare este insotita de un contract ce atesta siguranta si integritatea bunurilor clientilor, oferind intotdeauna linistea de care au nevoie pentru bunurile lor personale. Toate acestea le sunt garantate clientilor prin intermediul unei polite de asigurare in valoare de 100.000 de euro. Multumita anilor de experienta, profesionalismului si echipelor competente cu care colaboreaza, SprintMove a reusit sa intre foarte usor la inima clientilor.

Procedura de transport si amplasarea mobilei in noul spatiu este realizata de catre o echipa specializata, ce are grija de fiecare data ca livrarea sa se efectueze la cel mai inalt nivel. Specialistii au grija de mobilier si toate celelalte bunuri personale, de la impachetarea corespunzatoare si pana la amplasarea in noua locatie in conditii optime de siguranta.

Folia cu bule, cutiile speciale, lazile din lemn, folia din plastic si alte cateva astfel de elemente sunt utilizate spre a oferi mai multa siguranta in momentul transportului. De asemenea masinile care efectueaza transportul sunt verificate din toate punctele de vedere, fiind adaptate in functie de greutatea si cantitatea pieselor de mobilier de care are nevoie orice client, avand in special autovehicule de capacitati mari pentru corpurile ce depasesc dimensiunile normale.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!