Sfaturi pentru a paria corect pe Esports

Pariurile Esports sunt extrem de interesante mai ales pentru cei care sunt pasionați de jocuri video. Așa cum un meci de fotbal dintr-un campionat mondial este extrem de incitant pentru suporterii fotbalului, la fel este un meci dintr-o competiție internațională de video games. Emoțiile și adrenalina sunt la fel de intense.

Atunci când joci la pariuri Esports este necesar să ții cont de anumite elemente pentru a obține rezultatele dorite. Deși fiecare suporter are anumite echipe sau jucători favoriți, nu este deloc recomandat să pariezi subiectiv, în funcție de preferințe. Atunci când pariezi pe competiții de jocuri video, trebuie să gândești totul din perspectiva unui parior și nu a unui fan sau a unui jucător. Nu există loc de emoții în acest tip de activitate de jocuri de noroc.

Pe termen lung, există șanse să obții profit din pariuri Esports dacă joci rațional și te folosești de analize și sfaturi. Chiar dacă nu există case de pariuri online care să nu perceapă comision din fiecare pariu câștigat, pe termen lung, dacă vei face calculul, vei observa că obții profit. Nu îți imagina însă că vei reuși să faci suficiente venituri din pariuri Esports pentru a înlocui un job adevărat. Pariurile sunt doar o formă de distracție, nu sunt o sursă de venit.

Citește mai departe pentru a afla câteva sfaturi concrete care te vor ajuta să faci pariuri Esports corecte și bine gândite. Unele dintre acestea au legătură cu locul în care se desfășoară competițiile și cu starea jucătorilor, iar altele cu managementul banilor pariorilor.

Programul de călătorie al jucătorilor

Nu de fiecare dată, meciurile Esports au loc acasă, pe “teren” propriu. Există și situații când echipele trebuie să se deplaseze în alte orașe, poate chiar în alte țări sau pe alte continente pentru a susține meciuri din competiții internaționale.

Chiar dacă jucătorii de Esports nu trebuie să alerge, să facă sărituri sau să ridice greutăți, ei au nevoie să se simtă odihniți și revigorați pentru a avea o concentrare mai puternică și reflexe mai bune. Cu cât starea lor de spirit este mai bună cu atât au șanse mai mari să obțină rezultate excelente în timpul competițiilor.

Trebuie să urmărești dacă jucătorii au petrecut mult timp pe drum înaintea unui meci pe care te gândești să pariezi. O perioadă îndelungată le poate afecta performanța și le poate distruge energia profesioniștilor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când o echipă din Coreea de Sud, de exemplu, trebuie să călătorească în Paris pentru un eveniment major. Călătoriile pe distanțe lungi pot provoca oboseală și acest lucru afectează performanța și implicit rezultatele meciului. Prin urmare, este foarte important să notezi programul de călătorie al unei echipe.

Rezultatele recente

Un alt detaliu pe care trebuie să îl urmărești pentru a face pariuri corecte se referă la performanța recentă care îți arată cât de bine se descurcă echipele/jucătorii în acest moment. O echipă care se află într-o fază recentă de câștiguri succesive poate oferi mai multă valoare, în timp ce una care se află într-o secvență de pierderi poate să reprezinte o opțiune atât de bună pentru un pariu.

Deci, în general, rezultatele recente te pot ajuta să îți seama care este un pariu bun și care este un pariu prost în acest moment.

Sănătatea jucătorilor

Jocurile video nu sunt solicitante din punct de vedere fizic așa cum sunt sporturile tradiționale. Totuși, este posibil ca jucătorii de jocuri video profesioniști să se rănească uneori, deși nu la fel de mult ca un jucător de baschet sau fotbal, de exemplu. Cu toate acestea, ei suferă răni din când în când.

Cel mai des, jucătorii de jocuri video se pot răni la degete și încheieturi după o sesiune de joc care durează ore îndelungate. Ca atare, un jucător cheie din echipă ar putea rata un meci important din cauza unor dureri fizice.

Este esențial să verifici dacă înaintea unui meci un jucător s-a îmbolnăvit și nu mai poate participa. Dacă nu deții această informație, ești pe cale să faci un pariu prost care te va face să pierzi bani.

Poți afla informații despre starea de sănătate a jucătorilor urmărind paginile oficiale ale echipelor de pe rețelele de socializare sau de pe site-urile de știri sportive.

Caută statistici despre Esports

Pentru a plasa pariuri bune pe competiții din Esports este foarte util să iei în considerare statistici avansate care te pot ajuta să obții un avantaj. Poți găsi aceste statistici pe diferite site-uri de baze de date, cum ar fi Liquipedia, GosuGamers și LoLking. Statisticile de pe aceste site-uri te pot ajuta să obții informații prețioase despre următorul pariu.

De asemenea, o simplă căutare pe Google te poate redirecționa spre alte site-uri care au statistici despre competițiile Esports.

Gestionează-ți bankroll-ul

Modul în care îți gestionezi banii este unul dintre aspectele cel mai frecvent trecute cu vederea ale pariorilor Esports. Dacă nu reușești să-ți manageriezi în mod corespunzător fondurile pentru jocuri de noroc, ai șanse mici de a câștiga pe termen lung.

Gestionarea bankroll-ului îți permite să îți protejezi fondurile, astfel încât să poți avea bani pentru pariuri pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Nu trebuie să cheltuiești toți banii într-o singură zi sau pe un singur pariu, ci este necesar să îi planifici pentru o perioadă mai lungă de timp (o săptămână sau o lună).

Concluzie

Așadar, pariurile Esports pot fi nu doar distractive ci și profitabile dacă știi ce factori să iei în calcul. E nevoie să pariezi echilibrat și să ții cont de recomandările pariorilor experimentați.

Parteneri