AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sfaturile oferite de o firma de pompe funebre privind alegerea sicriului

pompe funebre

In valtoarea de sentimente si tumultul de emotii care va cuprind atunci cand o persoana apropiata, fie un membru al familiei, fie un prieten vechi, se stinge din viata fulgerator, este de inteles daca nu mai acordati atentie niciunui alt aspect.

Cu toate acestea, o firma de pompe funebre profesionista, cu o experienta indelungata pe piata, va va informa cu privire la toate detaliile care trebuie urmarite in decursul ceremoniei de inmormantare. Printre ele, de o importanta deosebita este alegerea sicriului, atat din punctul de vedere al materialului, cat si al dimensiunilor.

Sicriul gazduieste trupul neinsufletit, este locul in care acesta este depus si in care isi incepe calatoria catre cele vesnice. Precum casa in care a locuit, sicriul trebuie sa reprezinte, in limita posibilitatilor, dorintele celui plecat dintre noi, exprimate in timpul vietii, sau macar ale familiei acestuia.

O casa de pompe funebre serioasa respecta dorintele tuturor clientilor sai, familii indurerate, si le pune la dispozitie o varietate de modele de sicrie, care sa se ridice la standardele de exigenta cerute de acestia si sa le aline, evident doar partial, durerea pricinuita de pierderea suferita.

Casa Bucur, o multitudine de optiuni oferite cu respect

Astfel, Casa Bucur, o firma de pompe funebre al carei site poate fi consultat la adresa funerarii-bucuresti.ro, ofera sicrie complet echipate, realizate in tara sau in strainatate, din lemn (de brad, stejar, fag, tei, plop) sau din zinc (pentru repatrieri, adica aducerea in tara a conationalilor decedati in afara granitelor).

Acestea sunt disponibile intr-o multitudine de culori, de la mahon, negru si bej la alb, iar calitatea lor este ireprosabila. Dimensiunile variaza intre 1,2 si 2,2 metri, in functie de varsta si constitutia persoanei decedate, iar formele lor sunt diverse – cu 4, 6 sau 8 colturi. Alta caracteristica de care trebuie tinut cont este deschiderea, care poate fi dubla sau cu capac simplu.

Sicriele oferite de aceasta casa de pompe funebre sunt complet echipate, avand: lenjerie (respete) din satin sau matase, capac capitonat, perna, orar mare, orar mic (tipuri de vesminte bisericesti), panza pentru fata, saltea absorbanta, crucifix din plastic sau din metal, manere si suruburi.

In ceea ce priveste aspectul exterior, sicriele pot fi simple, lucioase sau mate, fara vreun design, dar si cu modele florale, geometrice sau mai deosebite, precum “Cina cea de taina” stantata.

Firma de pompe funebre sugereaza ca, inainte de alegerea sicriului, sa tineti cont de anumite considerente care pot inclina spre una sau alta dintre optiuni. Astfel, dimensiunea standard a unei gropi este de 200 / 70 de centimetri, insa aceasta poate diferi, iar, in cazul unei cripte sau a unui cavou, dimensiunea exterioara poate fi mai mica decat cea interioara.

Similar, sicriele cu sase colturi sunt recomandate pentru persoanele cu o constitutie mai lata in zona umerilor, forma fiind ideala pentru acestea. Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca inclusiv manerele, crucifixul si suruburile pot avea motive religioase pictate pe ele.

Articol realizat de iAgency.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!