Sfinţire de sediu la PSD pentru intrarea Vioricăi Dăncilă în turul doi

Urmaşii liber cugetătorului Ion Iliescu apelează la ajutorul divin pentru ca Viorica Dăncilă să intre în turul doi al prezidențialelor. Baronul PSD Neamț, de pildă,  Ionel Arsene, a sfințit sediul ca să-i poarte noroc Vioricăi Dăncilă.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, apropiat a lui Liviu Dragnea și unul dintre cei mai influenți baroni ai partidului, a participat joi la slujba de sfințire a sediului PSD Târgu Neamț, alături de foștii miniștri Dănuț Andrușcă și Răzvan Cuc.

„Suntem optimiști înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. M-am întâlnit cu colegii mei din zona Târgu Neamț și după ce am luat parte la slujba de sfințire a sediului, am discutat despre campanie și ce mai avem de făcut”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Deși în postarea sa de pe Facebook, Ionel Arsene vorbește despre entuziasmul „colegilor din Târgu Neamț”, în poze liderii partidului par mai degrabă pleoștiți, cu chipurile marcate de tristețe și neîncredere.

În ultimele zile și Viorica Dăncilă a apelat la ajutorul divin. Fostul premier a pupat moaște și icoane în speranța că va fi ajutată de divinitate să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale scrie DIGI 24.ro.