Simona Halep a câştigat turneul BRD Bucharest Open

Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, după ce a trecut în finală de sportiva letonă Anastasija Sevastova (poziţia 66 în clasamentul WTA), scor 6-0, 6-0, în doar 46 de minute de joc.
Este pentru a patra oară în cariera româncei când reuşeşte un scor perfect, la zero. Ultimul succes de acest fel a venit în 2012, împotriva rusoaicei Alla Kudryavtseva, în calificările turneului de la Dubai, scrie Mediafax.
Turneul BRD Bucharest Open s-a desfăşurat pe zgură la Arenele BNR din Capitală şi a fost dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.
„Sunt bucuroasă, mai ales că am câştigat aşa, am fost foarte puternică, am fost încrezătoare, şi pot să zic hotărâtă de la prima până la ultima minge. A fost o finală frumoasă, este şi titlul cu numărul 13, nu o să-l uit niciodată. În WTA nu cred că am câştigat 6-0, 6-0. La 12 ani, la un turneu în Franţa, într-o finală cu James, ţin minte şi numele adversarei. E un turneu frumos, o bucurie şi sper că toţi cei care au fost astăzi s-au bucurat de acest meci”, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferinţe de presă.