Simona Halep, cerută de soție

 

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) se pregătește de revenirea pe teren după accidentare, dar în viața personală totul merge perfect.
Jucătoarea de tenis are o frumoasă relație cu Toni Iuruc, iar cei doi au făcut un pas important: Simona Halep a fost cerută de soție, scrie gsp.ro.

Halep și Iuruc le-au dat mai multor prieteni apropiați o fotografie în care Simona purta inelul primit de la iubitul ei.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

În februarie 2020, Halep a vorbit despre viața sa personală, despre planurile de viitor și ceea ce își dorește să realizeze.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep la Antena Stars.