Simona Halep, la spital, după finala de la Melbourne

Simona Halep a ajuns la spital sâmbătă noaptea, dupa finala disputată la Melbourne, acuzând o stare generală proastă, amețeli și nu doar durerile de la picior care i-au însoțit toată partida! Medicii au constatat că era foarte deshidratată şi i-au făcut câteva perfuzii! Simona Halep a fost externată după circa 4 ore, informează sport.ro.
Partida dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki s-a jucat la peste 30 de grade, iar Simona a cerut intervenția medicului chiar în timpul partidei. Deși unii fani ai danezei s-au întrebat dacă românca a simulat acele probleme, pentru a o scoate din ritm pe Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spitalul din Melbourne după meci. A fost tratată timp de 4 ore pentru că era de deshidratată.
De asemenea, chiar în timpul finalei masculine, specialiștii au observat că acoperișul arenei centrale de la Australian Open a fost închis pentru că acest lucru favorizează jocul lui Roger Federer. Experții s-au întrebat de ce nu s-a întâmplat același lucru și la finala feminină, când sportivele au trebuit să joace la temperaturi extreme.

Tenismanul Victor Hănescu, sfertfinalist la Roland Garros, crede că time-out-ul cerut de Wozniacki ar fi fost o posibilă strategie pentru a întrerupe momentul bun de joc al lui Halep, la finalul meciului.

„Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei”, a declarat Victor Hănescu.

Mai mult pe http://Realitatea.net