AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Simona Halep: O să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice. Adevărul a ieşit la suprafaţă, am ştiut mereu că nu am luat nicio substanţă interzisă

Jucătoarea de tenis Simona Halep, a cărei suspendare pentru doping a fost redusă de TAS de la 4 ani la 9 luni, a declarat, joi dimineaţa, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea de la Dubai unde se antrenează, că va face totul pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Şi eu îmi doresc foarte mult fiu la Jocurile Olimpice, dar cred că şansele sunt minime pentru că nu am clasament. Dar, dacă până atunci voi reuşi să câştig câteva meciuri o să am o şansă în plus. Mi-aş dori tare mult. Nu am plănuit nimic, nu m-am gândit până acum. Totul este o opţiune, o să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice, asta e sigur„, a afirmat Halep, potrivit tvrinfo.ro.

Ea a menţionat că şi-ar dori să joace la turneul de la Miami, programat între 19 şi 31 martie.

Dubla campioană de Grand Slam a primit un wild card la turneul WTA de la Miami.

“A fost un moment deosebit când am primit acest wild card. Voi juca la Miami. În acest moment rezultatul nu există pentru mine, vreau doar să resimt energia publicului să resimt bucuria de a fi pe teren, indiferent de rezultat pentru că e o bucurie să fiu înapoi”, a spus Simona Halep la Antena 3 CNN.

Halep urmează să îşi stabilească în perioada următoare şi antrenorul: „În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (n.r. – antrenorul australian Darren Cahill) a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg„.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!