Simona Halep și iubitul ei s-au cununat în secret

simona si toni

Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit civil vineri, 23 iulie, în secret cu Toni Iuruc (42 de ani), cel care i-a dăruit inelul în urmă cu doar o lună.

Petrecerea machedonească a fost una grandioasă și s-a ținut în mare secret, chiar în vila de lux a Simonei Halep de la Izvorani, anunță Prosport.ro, potrivit click.ro.
simona halep nunta1Simona a ales să poarte o rochie scurtă, roșie, în ziua cununiei.

După ce s-au cununat, Simona Halep și Toni Iuruc și-au așteptat invitații la vila lor din Izvorani, de pe maulul lacului Snagov, în valoare de 1.000.000 de euro. Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Înainte însă omul de afaceri a mers la restaurantul Studio 80, din Pipera, unde a fost locul de întâlnire al invitaților, care au fost preluați în mașini speciale și conduși la eveniment.

Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc este Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care tocmai s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut foarte mulți invitați, însă de la ceremonie au lipsit atât Ion Țiriac, cât și Gheorghe Hagi.

Parteneri