AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sistemul de implanturi Fast and Fixed iti permite sa mananci orice doresti si sa zambesti oricand si oriunde

Implantologia ofera o gama varianta de metode si tehnici de refacere a dintilor si a danturii lipsa. O metoda rapida si sigura pentru refacerea danturii lipsa indiferent de maxilarul unde au fost problemele, in cel mai scurt timp, este sistemul de implanturi moderne Fast and fixed.

Refacerea danturii ar trebui sa fie o prioritate indiferent de varsta si de motivele din spatele pierderii dintilor. In prezent avem mai multe variante de refacere a danturii cu ajutorul stomatologiei moderne. 

Putem, de exemplu, sa apelam la proteze dentare, la coroane dentare si punti, dar si la implantologie. Cea din urma varianta este si cea mai simpla si mai eficienta, garantand pastrarea dintilor sanatosi ramasi si un zambet perfect, o muscatura corecta.

Implantologia ofera o gama varianta de metode si tehnici de refacere a dintilor si a danturii lipsa. O metoda rapida si sigura pentru refacerea danturii lipsa indiferent de maxilarul unde au fost problemele, in cel mai scurt timp, este sistemul de implanturi moderne Fast and Fixed.

Asa cum ii spune si numele, acest tratament isi propune sa ofere pacientilor o dantura noua si completa in doar o singura zi. Practic ai dinti ficsi pe implanturi in 12 ore, mananci ce doresti, vorbesti perfect si zambesti iarasi si ii poti ingriji foarte simplu.

Sistemul de implanturi dentare poate fi de tipul All on 6 pe maxilar superior si All on 4 pe maxilar inferior. Rezultatele interventiilor si tratamentelor sunt permanente, pe termen lung, costurile sunt reduse fata de procedurile standard, unde se montau 8-10 implanturi pe fiecare arcada, si mult mai sigure pentru pacient.

Recuperarea rapida, protezarea imediata, disparitia vizitelor lunare la cabinetul stomatologic, posibilitatea realizarii tratamentului si interventiei de montare implanturi Fast and Fixed indiferent de starea orala a pacientilor, iata doar cateva avantaje notabile ale noului sistem de implanturi dentare. 

Plus ca toate implanturile obtinute prin acest tip de sistem seamana cu dintii naturali, deci in momentul vorbirii nu se va cunoaste diferenta intre dinte natural si dinte fals.

Si partea cea mai buna a noilor tratamente: poti sa mesteci si sa mananci fara griji aproape orice doresti dupa interventie, la cateva ore de la finalizarea ei, de regula 3-4 ore, cu atentie insa. Nu mai astepti cu zilele sa poti gusta iarasi din felurile de mancare preferate.

Spre deosebire de protezele mobile, pe care trebuia sa le scoti si sa le montezi iar si iar, nu puteai sa mesteci mai deloc cu ele si aveai senzatia neplacuta de corp strain in gura, implanturile obtinute prin noile metode revolutionare din implantologie se simt exact ca un dinte natural si organismul accepta imediat existenta lor.

Preturile pentru implanturile Fast and Fixed sunt de 2700 de euro pentru lucrari fixe pe 4 implanturi pe maxilar inferior in prima etapa, cu montare elemente protetice speciale si aplicarea lucrarilor fixe provizorii la 12-24 de ore dupa finalizarea operatiei de inserare implant. 

In a doua etapa, care presupune costuri pornind de la 2500 de euro, dupa sase luni de la prima etapa, se monteaza si lucrarea fixa definitiva metalo-ceramica sau lucrarea fixa definitiva ceramica pe zirconiu implicand costuri de 3900 de euro.

Pentru maxilarul superior lucrarea fixa va fi pe 6 implanturi, prima etapa va costa in jur de 3300 de euro, cu aceiasi pasi ca la maxilarul inferior, etapa a doua va avea aceleasi costuri, cu aceleasi tipuri de lucrari fixe definitive montate.

Totul se realizeaza sub anestezie, nu este o interventie dureroasa si rezultatele sunt excelente. Daca te gandesti cat asteptai si cat de mult sufereai la o lucrare clasica in care se foloseau mult mai multe implanturi si asteptai pana cand puteai sa mananci iarasi si sa zambesti cum doresti, oriunde te afli, apelarea la un astfel de sistem de implanturi dentare este o alegere excelenta oricand.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!