Sistemul de implanturi Fast and Fixed. Pacientii intreaba, specialistii in stomatologie raspund!

Mature attractive man standing at the kitchen cooking

Indiferent de varsta, orice persoana isi doreste sa aiba o dantura completa, curata si sanatoasa. Din pacate, odata cu trecerea anilor, dintii incep sa se deterioreze si sa se desprinda, multi oameni avand o dantura incompleta si, implicit, un disconfort permanent.

Nu este placut sa te confrunti cu lipsa dintilor. Procesul de masticatie este ingreunat, aspectul fizic este afectat si calitatea vietii este scazuta. De aceea, daca iti doresti o dantura fixa si functionala, ar trebui sa stii cateva informatii despre sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed. Acesta este un sistem inovator care iti poate oferi un zambet demn de invidiat!

Iata care sunt cele mai frecvente intrebari ale pacientilor si ce raspunsuri au oferit specialistii in stomatologie din cadrul clinicii dentalexcellence.ro:

Cine poate apela la acest tratament?

Sistemul de implanturi Fast and Fixed este destinat pacientilor cu edentatie totala si celor care poarta proteza. Acest sistem inovator este conceput in asa fel incat pacientii sa se poata bucura de o dantura fixa chiar in ziua interventiei.

Ce presupune tratamentul?

Primul pas pe care trebuie sa-l faca o persoana cu mari probleme la nivelul danturii este sa se programeze la o consultatie. Medicul va analiza cavitatea bucala si va recomanda efectuarea unei serii de investigatii (tomografie dentara, analize de sange, radiografie panoramica etc). Atunci cand vor sosi rezultatele, specialistul le va analiza si va stabili planul de tratament, precum si costurile aferente.

Daca pacientul este de acord sa urmeze tratamentul, medicul va aplica o anestezie locala si va insera implanturile in os. Interventia dureaza in jur de 2-3 ore, iar apoi este efectuata o radiografie panoramica pentru a vedea daca implanturile au fost pozitionate corespunzator.

Urmatorul pas este atasarea bonturilor protetice si luarea amprentei pentru lucrarea provizorie. Aceasta va fi creata in laborator si va fi atasata in maximum 24 de ore de la inserarea implanturilor, ceea ce inseamna ca pacientul va avea o dantura noua in doar o zi!

Urmeaza procesul de integrare osoasa, care dureaza in jur de 4-6 luni, dupa care medicul va scoate lucrarea provizorie si o va atasa pe cea definitiva.

De cate tipuri poate fi sistemul de implanturi Fast and Fixed?

  • Pentru maxilarul superior – este necesara inserarea a 6 implanturi: 2 in pozitie oblica pentru a sustine procesul de masticatie si 4 in pozitie verticala, intre cele oblice.
  • Pentru mandibula – medicul insereaza 4 implanturi: 2 mai lungi si oblice, 2 in pozitie verticala.

Ce avantaje ofera tratamentul Fast and Fixed?

– te bucuri de o dantura care se simte si arata natural;

– poate rezista chiar si pentru tot restul vietii;

– vei putea zambi din nou cu incredere;

– vei putea mesteca orice aliment iti doresti;

– vei beneficia de confort sporit;

– nu te vei mai confrunta cu carii dentare;

– te vei prezenta la clinica stomatologica doar pentru igienizarea dentara.

Acum ca ai aflat mai multe detalii despre sistemul Fast and Fixed, apeleaza la Dental Excellence pentru a-l efectua in cele mai bune conditii! Aceasta clinica stomatologica este renumita in Capitala si are o echipa formata din medici cu experienta indelungata. Aici vei beneficia de o aparatura de ultima generatie si de cele mai eficiente tratamente!

Parteneri