Sitebunker, una din cele mai renumite companii de web hosting din România

La un prim contact cu industria de hosting din România, serviciile oferite de fiecare furnizor par a fi satisfăcătoare pentru toate categoriile de clienți. Chiar dacă vorbim despre găzduire web, achiziție de domenii sau relocarea/migrarea site-urilor, firmele de găzduire românești par a fi capabile să satisfacă chiar și cerințele celor mai pretențioase platforme online. În prezent, infrastructura care susține aceste servicii variază foarte mult în funcție de furnizor, iar astăzi vom afla de ce Sitebunker poate îndeplini toatea criteriile unui provider de hosting premium.

 

Serviciile din portofoliul Sitebunker

Pentru început, site-ul furnizorului de hosting Sitebunker este suficient de simplu încât poate fi accesat și înțeles chiar și de către un utilizator care nu este familiarizat cu un astfel de serviciu. Întreaga ofertă de servicii poate fi vizualizată din meniul principal, care este împărțit în mai multe categorii, precum Domenii, Web Hosting, Servere, Affiliate, Reseller. Absolut toate serviciile și produsele importante oferite de Sitebunker pot fi accesate din aceste categorii.

Sitebunker oferă numeroase opțiuni de găzduire, care pot fi alese în funcție de nevoile website-ului și de dimensiunea afacerii online pe care intenționezi să o lansezi sau pe care o deții în prezent. Tarifele pachetelor încep de la 1,99 euro pe lună, ceea ce este ideal pentru site-urile care nu necesită multe resurse, precum blogurile, site-urile de prezentare sau landing page-urile simple. Cu toate acestea, la achiziționarea anumitor pachete pot conține domeniu gratuit, resurse nelimitate și multe alte avantaje pentru întreprinderile care sunt active în operațiuni de vânzări.

ampress.ro2

Care sunt cele mai bune servicii de hosting din România?

Sitebunker este, fără îndoială, cea mai bună recomandare pe care ți-o putem face în materie de servicii de găzduire web. Totuși, pentru că există atât de multe posibilități pe piață, Uite care sunt câteva dintre criteriile de importanță maximă pe care trebuie să le verifici înainte să cumperi un astfel de serviciu.

  • Suportul tehnic este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. O sursă constantă de asistență și ajutor pentru momentele în care întâmpini defecțiuni sau probleme care au determinat blocarea accesului pe platformă. Sitebunker oferă asistență nu doar ziua, ci și noaptea.
  • Tehnologie de Server VPS România -VPS-ul este un server virtual privat independent. Dar și acestea, la baza lor, au un server fizic care prin intermediul unui hypervisor-ului. Acestea permit crearea mai multor mașini virtuale intitulate VPS, fiecare cu propriul sistem de operare.
  • NVMe – Cele mai rapide SSD-uri. Informația este procesată mult mai rapid, viteza de încărcare crește exponențial, iar interacțiunea cu platforma online este mult mai dinamică.

 

Cât de important este un Data Center propriu?

Sunt foarte mulți factori necunoscuți, despre care un client obișnuit nu are cum să fie informat în prealabil, cum ar fi locul în care sunt stocate datele, cât de repede răspunde echipa de asistență și cât de sigur este site-ul în momentele în care au loc atacuri sau defecțiuni. Majoritatea clienților care achiziționează un plan de găzduire nu au idee dacă furnizorul lor de găzduire are sau nu propriul centru de date (Data Center).

Din păcate, răspunsul la această întrebare apare doar atunci când clientul are o problemă reală care nu poate fi rezolvată rapid, iar data center-ul este principala cauză pentru întârzierea rezolvării problemelor.

Exemplu – Clientul are un magazin online prin care câștigă 1000 de euro în fiecare zi. Nu a achiziționat servicii de la o firmă de găzduire care are propriul Data Center. Dacă apare o problemă, el nu are acces la nicio soluție, iar echipa de la hosting nu poate să repare defecțiunea deoarece nu au acces la Data Center.

Acesta contactează serviciul de clienți, este informat că rezolvarea problemei ar putea dura chiar și 48 de ore, iar clientul se pregătește pentru o perioadă în care pierde bani.

De ce este important să cunoști aceste detalii despre providerul tău? Pentru că dacă acesta ar fi avut propriul Data Center, problema ar fi putut fi rezolvata în mai puțin de o oră.

Îți recomandăm să alegi mereu servicii de găzduire și hosting despre care cunoști chiar și cele mai mici detalii. Să pui mereu întrebări legate de securitate și servicii de suport, dar și să te asiguri că afacerea ta nu este limitată din niciun punct de vedere.