AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sondaj pentru Primăria Capitalei. Cine ar câştiga dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri

Un sondaj Avangarde realizat în perioada 24 – 27 aprilie, pe un eşantion de 1150 de subiecţi, reprezentativ pentru populaţia adultă la nivelul Municipiului Bucureşti, arată intenţia de vot pentru Primăria Capitalei.

Potrivit antena3.ro, datele au fost culese prin metoda door-to-door. Eroarea maximă de eşantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,9%.

Nicuşor Dan ar primi 31% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei.

Actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone – 20%, conform unui sondaj Avangarde.

Sondajul Avangarde arată că 42% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi de modul în care arată lucrurile în oraş.

Intenţii de vot pentru Consiliul General al Municipiului București
În cazul votului pentru CGMB, situaţia este următoarea: PSD – 31%, Alianţa Dreapta Unită – 25%, PNL – 20%, PUSL – 10%, AUR – 9%, SOS România – 2%, REPER – 1%.

În ceea ce priveşte alegerile pentru Parlamentul European, Alianţa PSD-PNL se situează în topul preferinţelor bucureştenilor, cu un scor de 50%, urmată de Alianţa Dreapta Unită – 26%, AUR – 11%, PUSL – 9%, SOS România – 2%, REPER – 1%.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!