Soția lui Mihai Constantinescu cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate

La două săptămâni după ce a fost internat la spitalul Floreasca din București, soția lui Mihai Constinescu încearcă din răsputeri să-și salveze soțul și cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate.

Simona Secrier susține că starea de sănătate a soțului ei este în continuare gravă și a solicitat transferul, însă niciun medic nu-și asumă acest lucru, considerând că ar fi mult prea periculos.

Ea a mărturisit că a vorbit și cu reprezentanții unor clinici din Europa, dar și aceștia au refuzat-o din cauza stării de sănătate a cântărețului.
„Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat Mihaela, fosta soție a lui Constantinescu.

Distribuie prietenilor

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.
Mihai Constantinescu a fost dus de urgență la spital, pe 13 mai, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Sursa – libertateapentrufemei.ro