Spaniolii vor din nou Liga Campionilor. Cum arată șansele lor în grupe

Spaniolii vor din nou Liga Campionilor. Cum arata sansele lor in grupe

Echipele spaniole vor să aibă din nou succes pe plan european, la cel mai înalt nivel. Dacă în Europa League, au reușit constant să aibă parte de victorii finale cu ajutorul celor de la Sevilla, Villarreal sau Atletico Madrid, ibericii vor să readucă în prim planul Ligii Campionilor și alte cluburi, precum FC Barcelona sau Atletico Madrid, după ce în ultimii ani doar Real Madrid s-a impus. 

Pentru a putea emite pretenții la fazele foarte avansate ale turneului, precum semifinalele sau finala, spaniolii trebuie să treacă mai întâi de grupele competiției. Misiunea lor este mai mult sau mai puțin simplă, iar în continuare poți să descoperi cine este clubul aflat în cea mai bună ipostază și ce șanse are fiecare dintre cele cinci reprezentante ale Spaniei la calificarea în optimi.

Ce șanse au cele 5 echipe spaniole să iasă din grupele UCL

Dacă vrei să plasezi un pariu online pe evenimente sportive din Liga Campionilor, ai la dispoziție nu mai puțin de cinci grupe în care sunt implicate echipe din Spania. Patru dintre ele s-au calificat datorită clasării pe primele patru poziții ale campionatului, în această situație fiind Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid și Real Sociedad. Sevilla, pe de altă parte, participă în grupe ca urmare a statutului de deținătoare a trofeului Europa League. Iată cum arată situația din fiecare grupă:

Grupa B

Din grupa B face parte FC Sevilla (cota 1,80 la calificare), cea care a învins-o pe AS Roma în finala Europa League din 2023. Trupa andaluză este însoțită în grupă de Arsenal (cota 1,08 la calificare), PSV Eindhoven (cota 9,00 la calificare) și RC Lens (cota 3,25 la calificare).

Grupa C

Din grupa C face parte Real Madrid (cota 1,08 la calificare), clubul care are deja în palmares 14 Ligi ale Campionilor și care are an de an șanse bune la accederea în fazele finale. Din aceeași grupă fac parte și Napoli (cota 1,30 la calificare), Sporting Braga (cota 5,50 la calificare) și Union Berlin (cota 3,75 la calificare).

Grupa D

Cea mai surprinzătoare prezență spaniolă în acest sezon al UCL este Real Sociedad (cota 2,15 la calificare). Bascii le vor avea de înfruntat pe Internazionale Milano (cota 1,18 la calificare), Benfica Lisabona (cota 1,65 la calificare) și RB Salzburg (cota 4,50 la calificare).

Grupa E

Atletico Madrid (cota 1,18 la calificare) atacă din nou fazele superioare ale competiției, după ce în sezonul precedent a fost eliminată încă din faza grupelor. Atletico va da piept cu Feyenoord Rotterdam (cota 2,20 la calificare), Lazio (cota 1,75 la calificare) și Celtic (cota 3,75 la calificare). 

Grupa H

FC Barcelona (cota 1,03 la calificare) trebuie să treacă de grupe, după ce în 2022-2023 a ieșit doar pe locul 3. Catalanii dau piept cu FC Porto (cota 1,30 la calificare), Shakhtar Donețk (cota 4,33 la calificare) și Royal Antwerp (cota 6,00 la calificare). Toate cotele prezentate pot varia în timp..

În concluzie, campionatul Spaniei rămâne unul dintre cele mai importante din Europa, iar noua ediție a Ligii Campionilor le oferă celor de la Real Madrid, FC Barcelona, Real Sociedad, Atletico Madrid și FC Sevilla șansa de a ajunge departe în copetiție și chiar de a o câștiga. Alege să pariezi pe succesul spaniolilor, după ce ți-ai creat un buget realist și responsabil!

Sursa foto: Unsplash.com

Parteneri