A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Știrbu, despre Fifor: Un lacheu al tuturor președinților PSD, o nimicnicie a politicii românești

1 90

Deputatul Gigel Știrbu, vicepreședintele PNL, l-a numit, marți, pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, „o nimicnicie a politicii românești” și „un lacheu al tuturor președinților” social-democrați.

Declarația demnitarului liberal vine în contextul în care senatorul Mihai Fifor l-a acuzat pe președintele Iohannis că ar fi contribuit la moartea fetiței de 11 ani din Gura Șuții, din cauză că șeful statului nu l-a numit în fruntea MAI, motiv pentru care nu are cine „să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii”.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, cum de nu vă este rușine, făcând parte din acest josnic PSD, să puneți în cârca Președintelui României o asemenea tragedie?! Cum de aveți dvs. îndrăzneala să arătați cu degetul, să judecați sau să dați verdicte, când voi toți, PSD-iștii, ați adus acestei țări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă? Ori aveți grave tulburări de memorie, ori sunteți de un cinism și o obrăznicie cum n-am mai întâlnit”, a afirmat Gigel Știrbu, într-un comunicat de presă, potrivit b1.ro.

De asemenea, deputatul PNL l-a numit pe Mihai Fifor „un lacheu al tuturor președinților PSD”, formațiune ai cărei membri, spune el, au rămas „blocați pe funcții și pe propriile interese”.

„Blocați pe funcții și pe propriile interese sunteți voi, cei de la PSD, lipsiți de coerență în declarații, deci… în gândire. Chiar Viorica Dăncilă, șefa dvs., spunea zilele trecute întrebată fiind de un jurnalist, dacă Guvernul este blocat, d-na premier a răspuns că atâta timp cât se țin ședințele de Guvern, Guvernul funcţionează.

Mihai-Viorel Fifor, sunteți pur și simplu o nimicnicie a politicii românești! Dar ce mă mir?! Așa stăpâni, așa servitori…”, conchide Gigel Știrbu, în același comunicat.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. STEFAN B. spune

    Deputatul Gigel Stirbu (auzi … Gigel , un diminutiv sinistru pentru huiduma aia indobitocita de tembel) , ca de altfel majoritatea ciumetilor din partidul ala decazut in mainile catorva degenerati , Orban bozgor-jidan cu tata militian securist in Harghita , si alt panarame … sunt incapabili sa inteleaga , ca la baza tuturor relelor , sta opozitia in frunte cu idiotul ala hot de case si gangav , care ani de zile s-au opus modernizarii legislatiei deficiente la toate capitolele ! Gunoiul ala Cariatul … (stirbu) isi permite de la statutul de dobitoc idiot incult sa insulte un Ardelean demn , elegant , sobru , un OM care linistit poate privi cu dispret pe fatalaul Stirb !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More