• Home
  • Prima
  • Suciu: Venirea PSD la guvernare este rezultatul celui mai mare eşec al lui Iohannis şi al PNL

Suciu: Venirea PSD la guvernare este rezultatul celui mai mare eşec al lui Iohannis şi al PNL

Venirea PSD la guvernare nu este decât rezultatul celui mai mare eşec al lui Klaus Iohannis şi al PNL, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, deputatul social-democrat de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, fost vicepremier în Guvernul Dăncilă.

Acesta a adăugat că nu are de gând să reevalueze niciun liberal pe care l-a criticat „până mai ieri”.

„Trebuie să spun din capul locului că nu am de gând să reevaluez pe absolut nimeni. Dacă ieri spuneam despre Klaus Iohannis ce spuneam, asta spun şi astăzi. Dacă ieri spuneam despre Florin Cîţu ce spuneam, este valabil şi astăzi. (…) Nu vreau să jignesc inteligenţa nimănui şi să reevaluez personaje pentru că un anumit curs politic se îndreaptă spre, probabil, o coaliţie. Dar vreau să le readuc aminte tuturor că, fix acum doi ani, PNL şi Klaus Iohannis primeau toată puterea în România. (…) Iar dacă astăzi, în spaţiul public, în politica românească, se discută despre venirea PSD la guvernare, nu este decât rezultatul celui mai mare eşec al lui Klaus Iohannis şi al PNL. Pentru că au mai eşuat guvern în România, au mai făcut prostii guverne în România, dar niciodată niciun guvern nu a făcut, nu a provocat, direct sau indirect, atâtea nenorociri şi atâtea tragedii cum s-au întâmplat în ultimii doi ani de zile”, a spus Suciu, potrivit Agerpres.

Deputatul PSD consideră, în acelaşi timp, că nu este corect ca partidul său să rămână pe margine şi să critice, chiar dacă acest lucru i-ar aduce o victorie sigură la alegerile din 2024, ci, pentru că are soluţii şi oameni pregătiţi, să ia parte la guvernarea menită „să scoată ţara dintr-o criză profundă”.

Parteneri