• Home
  • Prima
  • Tăriceanu caută refugiu în brațele celui care l-a propulsat. PSD face azi remanieri și Dăncilă curăță guvernul de femei

Tăriceanu caută refugiu în brațele celui care l-a propulsat. PSD face azi remanieri și Dăncilă curăță guvernul de femei

dancila si tariceanu 1

PSD a decis să meargă la prezidențiale cu un candidat propriu care, pe regulile partidului este șeful formațiunii, adică Viorica Dăncilă.

„Este foarte important ca organizațiile să susțină candidatul pentru că nu trebuie să avem județe care nu se implică”, a spus Dăncilă la Alexandria.

Conform unor surse evocate de Realitatea.net, Viorica Dăncilă vrea să scape la CEX-UL de luni de câteva femei – Ana Birchall, Carmen Dan și Ecaterina Andronescu, primele care vor fi remaniate. Dăncilă a anunțat că la CEx-ul PSD de luni vor fi făcute propuneri și pentru funcțiile de vicepremieri conduse interimar de Ana Birchall și Eugen Teodorovici, scrie același site.

Pe de altă parte, debarcatul Călin Popescu Tăriceanu, care nu vrea în ruptul capului să renunțe la camdidatura pentru Cotroceni, a găsit o altă formulă de alianță, întorcându-se la cel care l-a readus pe cai mari, când avea în spate un partid aproape inexistent – Victor Ponta.

„Voi vedea dacă pot, împreună cu colegii mei, să generăm o altă formă de alianţă care să ne crească şansele”, a declarat Tăriceanu, duminică, la Antena 3. El s-a referit explicit la Pro România.

Ponta, premier atunci, a primit la Palatul Victoria vizita de vasalitate a lui Tăriceanu și a decis să-l facă președinte de Senat.
D. Dumitru, AMPress

Parteneri