Mai bine să fii în brațele celui care te iubește, decât la picioarele celui pe care îl iubești. Ține minte asta!

Sunt relații în care totul pare frumos și minunat. Vedem pe stradă tineri care se țin de mână și se sărută pasional. Tineri care își zâmbesc și se îmbrățișează. Dar, oare între ei există mereu cu adevărat iubire, este acel sentiment sincer care ajută la păstrarea cuplului? Câți din cei care zic că se iubesc, sunt sinceri?
Sunt foarte multe cupluri în care reciprocitatea lipsește, unde doar unul iubește cu adevărat și este gata pentru orice de dragul omului de alături. Iar celălalt pur și simplu se minte că simte ceva, joacă un rol sau poate are motivele sale să rămână.
Să recunoaștem, sunt puține relații care încep cu o dragoste reciprocă trăită la fel de intens de ambii. Atunci mai bine să fii în brațele celui care te iubește, decât la picioarele celui pe care îl iubești. Ai mai multe șanse să te îndrăgostești de omul care ar face totul pentru tine, să îi prețuiești gesturile și vorbele sincere, decât să convingi un om indiferent să te iubească. Mai bine să fii fericită, decât să o mimezi, nu-i așa? Mai bine să construiești, decât să te forțezi. Mai bine să te apropii sufletește de un om ale cărui gânduri îl poartă către tine, decât să vrei să apropii un suflet rece. E inutil și e dureros.
Atunci când iubești un om care nu-ți poate împărtăși aceleași sentimente, lasă-l să plece. Nu-l urî, nu-i dori răul și nu cerși de la el atenție, nu-l face să se simtă vinovat pentru faptul că nu te poate iubi. Iar dacă tu ești acel om care nu iubește, pleacă. Nu da speranțe unui om nebun de tine, nu-i provoca suferință. Vei fi cel mai fericit om din momentul când în relația ta va fi totul reciproc, sincer. A fi în brațele celui pe care-l iubești și care te iubește la fel de profund e cea mai frumoasă emoție, cea mai minunată trăire. Trăiește-ți viața iubind și ține-te de mâna celui care te poate iubi cu adevărat, iar tu la rândul tău îi poți oferi aceeși emoție.
Mai bine să fii în brațele celui care te iubește, decât la picioarele celui pe care îl iubești. Ține minte asta! – citiat cu autor anonym
Sursa – Devorbăcutine.eu