A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Tăriceanu, despre Iohannis: „Un trântor solemn, un politician – creaţie de laborator care …”

3 176

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică pactul politic propus de preşedintele Klaus Iohannis, precizând că România are la Cotroceni „un trântor solemn, un politician – creaţie de laborator care nu a pus nicio piatră la eşafodajul european”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Ieri, de ziua sa, dl Klaus Werner Iohannis şi-a făcut un cadou ”instituţional”: şi-a convocat susţinătorii devotaţi pentru semnarea unui pact ilegitim şi imoral – din motive pe care le-am expus deja miercuri – menit să alimenteze, la nivelul publicului, impresia că domnia sa lucrează. În fapt, România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician – creaţie de laborator care nu a pus nicio piatră la eşafodajul european, a fost plantat de alţii în capul mesei, dar încearcă să-şi aroge acum meritele altora”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

De asemenea, liderul ALDE spune că președintele Iohannis nu a făcut nimic pentru integrarea României în NATO și UE.

„Dl.Iohannis nu a făcut nimic pentru integrare! Alţii au făcut-o. Guvernele din perioada preşedintelui Emil Constantinescu, guvernul Năstase, guvernul pe care eu l-am condus, pe ele a apăsat răspunderea integrării României în NATO şi UE. Pe atunci, dl. Iohannis era un primar din Sibiu care nu făcea decât să profite de generozitatea guvernului pe care l-am condus şi să-şi croiască drum electoral pe banii alocaţi de noi Sibiului, capitală culturală europeană. Azi, fostul primar se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al României; crede că parcursul european al ţării stă strict în augusta sa persoană şi împrăştie, între două navete la Bruxelles şi un palton trântit nervos pe capota maşinii, minciuni toxice despre ”cei care vor să scoată ţara din UE.

Azi, fostul primar se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al României; crede că parcursul european al țării stă strict în augusta sa persoană și împrăștie, între două navete la Bruxelles și un palton trântit nervos pe capota mașinii, minciuni toxice despre ”cei care vor să scoată țara din UE”, a mai precizat Tăriceanu.

AMPress

loading...
Citește și
3 Comentarii
 1. IMBREA ALEXANDRU spune

  Bravo, domnu MULTI-TĂRICEANU …
  După ce ne-ai băgat odată în CRIZĂ când economia DUDUIA de mama focului
  şi ÎNCERCI ÎNCĂ să ne mai bagi odată (împreună cu BUNII tăi prieteni PESEDEI)
  … mai eşti şi BONOM, căci, deh, ŞTII MULTE LUCRURI !

 2. dumitrub spune

  baiat de baiat!

 3. MULLER spune

  Un excroc pe care puscâria îl asteaptâ ,,î-si permite sâ critice „trîntârul ” inteligent , cultivat , si care î-si iubeste tara . Rusineeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More