A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Tăriceanu o compară pe Kovesi cu Ceauşescu şi-i plânge pe cei ajunși în pușcărie din cauza ei

0 65

Enervarea Vioricăi Dăncilă, legată de alegerea Laurei Codruța Kovesi în poziția de Procuror Șef European a fost depășită doar de enervarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Laura Codruţa Kovesi a fost votată azi în reuniunea COREPER pentru poziţia de procuror şef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanţa. Din nou dubla măsură pe care semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe Facebook, informeazăMEDIAFAX.

Liderul ALDE a adăugat că este mândru că va ajunge în această funcţie Kovesi, la fel cum a fost mândru atunci când „dictatorul odios” Ceauşescu a fost plimbat cu trăsura de „Regina Angliei” (Elisabeta a II-a nu este regina Angliei, ci a Marii Britanii – n.red.).

Într-o emisiune la DIGI 24, liderul ALDE, rămas fără partid, a plâns victimele abuzurilor făcute de Kovesi, ”distrugând încrederea poporului în justiție”. La replica moderatorului că DNA nu se ocupă de popor, ci de miniștri hoți, Tăriceanu a survolat subiectul, exprimându-și mai departe revolta pentru această opțiune ”politică” a Uniunii Europene.

C. Zamfir, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More