Teodorovici, ministrul demis, bășcălie de gang față de ministrul desemnat Cîțu. Dezbatere despre ”curve”

Eugen Teodorovici a făcut țăndări audierea ministrului desemnat, Florin Cîțu. Ministrul demis al Finanțelor nu s-a putut abține și l-a insultat constant pe Cîțu, fără a pune întrebări care să-l încuie pe liberal, ci doar stricând prin bășcălie audierea.

Florin Cîţu a primit aviz negativ în comisii după un vot strâns: 19 voturi pentru și 19 voturi împotrivă. Pentru un aviz pozitiv era nevoie ca cel puțin 20 de parlamentari să voteze în favoarea lui Cîțu. Avizul comisiei de buget finanțe este unul consultativ.

”V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici la audierea ministrului propus al Finanțelor, Florin Cîțu, în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului, potrivit imaginilor difuzate de Digi 24.

Distribuie prietenilor

Teodorovici a lăsat să se înșeleagă mai apoi că nu la Cîțu s-a referit, ci poate la Cozmin Gusă, care a revenit în PSD după ce l-a criticat constant.

Audierile la comisia de Finanțe au fost târâte în șanț de ministrul demis care s-a arătat din nou ca un gigolo căruia ”îi plac curvele”.

D. Dumitru, AMPress