A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Teodorovici, ministrul demis, bășcălie de gang față de ministrul desemnat Cîțu. Dezbatere despre ”curve”

1 110

Eugen Teodorovici a făcut țăndări audierea ministrului desemnat, Florin Cîțu. Ministrul demis al Finanțelor nu s-a putut abține și l-a insultat constant pe Cîțu, fără a pune întrebări care să-l încuie pe liberal, ci doar stricând prin bășcălie audierea.

Florin Cîţu a primit aviz negativ în comisii după un vot strâns: 19 voturi pentru și 19 voturi împotrivă. Pentru un aviz pozitiv era nevoie ca cel puțin 20 de parlamentari să voteze în favoarea lui Cîțu. Avizul comisiei de buget finanțe este unul consultativ.

”V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici la audierea ministrului propus al Finanțelor, Florin Cîțu, în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului, potrivit imaginilor difuzate de Digi 24.

Teodorovici a lăsat să se înșeleagă mai apoi că nu la Cîțu s-a referit, ci poate la Cozmin Gusă, care a revenit în PSD după ce l-a criticat constant.

Audierile la comisia de Finanțe au fost târâte în șanț de ministrul demis care s-a arătat din nou ca un gigolo căruia ”îi plac curvele”.

D. Dumitru, AMPress

 

loading...
1 Comentariu
  1. A.I. spune

    Curva masculina ! Hai sictir golane !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More