Țigara vs Vape

HAI SĂ ÎNCEPEM CU ȚIGĂRILE CU TUTUN, CARE OMOARĂ MILIOANE DE OAMENI ANUAL.

Țigările sunt de regulă compuse din tutun, hârtie, un filtru și aditivi. Acești aditivi pot ajunge la ordinul sutelor, poate fi chiar zahăr, amoniac, mentol și altele.

Când aprinzi o țigară aceasta produce fum iar acesta este inhalat. Plămânul absoarbe fumul, implicit nicotina, precum și mii de alte chimicale toxice produse prin combustie, cum ar fi formaldehidă sau monoxidul de carbon, care afectează artere și accelerează riscul de cancer, stopuri cardiorespiratorii, infarct, și altele.

Distribuie prietenilor

AICI INTERVIN ȚIGĂRILE ELECTRONICE. ȚIGĂRILE ELECTRONICE SUNT DEVICE-URI CARE SIMULEAZĂ FUMATUL CLASIC ȘI CARE SUNT APRECIATE A FI O ALTERNATIVĂ MULT MAI PUȚIN DĂUNĂTOARE DECÂT ȚIGĂRILE CU TUTUN. ACEST LUCRU A DETERMINAT O CREȘTERE MARE A NUMĂRULUI PERSOANELOR CARE FAC TRANZIȚIA DE LA ȚIGĂRI CU TUTUN LA TIGĂRILE ELECTRONICE.

E-țigările sunt compuse dintr-un acumulator, o rezistență și un rezervor care conține lichid cu nicotina sau fara. Acest lichid poate conține nicotină precum  arome. Țigările electronice încălzesc e-lichidul și astfel se crează abur, care poate fi inhalat în plămâni. Datorită faptului că țigările electronice nu au combustie (nu se aprind) acestea au un nivel de chimicale toxice de până la 100 ori mai mic!

Cu toate acestea, există încă suspiciuni cu privire la nivelul dăunător al țigărilor electronice, în principal întrucât nu avem încă o cercetare pe termen lung care să tranșeze această problemă.banner tigara electronica 1

Vapeshop.ro, fiind poate cel mai transparent magazin de tigari electronice din România, sugerează cu sinceritate și responsabilitate tuturor nefumătorilor să nu se apuce de fumat, fie el și vaping.

Dacă fumezi, îți recomandăm la fel de responsabil să încerci țigara electronică. Astfel, vei putea scăpa din ghearele fumatului clasic care sigur te ucide încet.

Dacă ești deja parte a comunității vape îți recomandăm să vapezi fără nicotină.

Pentru că țigările electronice au un efect daunator mult mai redus decât țigările cu tutun, nu o zicem noi, ci American Cancer Society și Center for Disease Control and Prevention care încurajează adulții fumători să facă tranziția de la țigări cu tutun la țigările cu vapori.

Totuși, trebuie să îți spunem că eliminarea, nu înlocuirea, țigărilor este ceea ce ar trebui să caute fiecare fumător, pentru că nu există fumat, electronic sau clasic, care să fie declarat complet sănătos.

Cu toate astea, dacă vaping-ul te ajută să scapi de fumatul clasic, îți recomandăm să te îndrepți către țigări electronice de calitate.

În magazinul online vapeshop.ro gășiți țigări electronice începători precum și avansați. De asemenea, te sfătuim să optezi pentru țigări electronice și lichide recomandate de magazinele de încredere. Și sigur că în final, dacă optezi pentru vape, te descurajăm să folosești lichide cu nicotină și te-am îndruma mai degrabă către lichid zmeură.