Tinerii care au tâlhărit și maltratat femei pe stradă, reţinuţi

Trei tineri care au agresat pe stradă cinci femei din municipiul Botoşani au fost reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată.
Primele două femei au fost atacate în după-amiaza zilei de 14 decembrie, iar celelalte trei, a doua zi, după lăsarea întunericului, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă judecătoria Botoşani, Nicoleta Arpinte.
Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, două telefoane mobile, câteva carduri bancare şi o sumă mică de bani, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, scrie click.ro
Cei trei au fost reţinuţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce au comis o altă înfracţiune în judeţul Suceava, ei fiind identificaţi cu greutate deoarece locuiesc în Dorohoi, iar tâlhăriile pentru care erau căutaţi au fost comise în Botoşani.
În faţa anchetatorilor, aceştia au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, însă fiind audiaţi separat, fiecare a declarat că a fost prezent dar că ceilalţi au comis tâlhăriile. Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.