AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ținute casual originale cu pantaloni scurți pentru bărbați

Poți scăpa de ținutele formale și în același timp îți poți păstra eleganță și rafinamentul pentru care mulți te apreciază cu ajutorul câtorva piese statement.

Poate atunci când te gândești la o ținută lejeră de vară, gândul te duce la pantalonii scurți în culori electrizate și imprimeuri exotice pe care îi porți la piscină sau la mare. Însă un look relaxat ideal pentru vară poate fi obținut și făcând altfel de alegeri vestimentare, care sunt în spiritul sezonului cald oferind confort și lejeritate.

Piesa esențială din garderoba masculină în timpul verii: Pantalonii scurți

Pantalonii scurți sunt piesa vestimentară care domină garderoba bărbaților în timpul sezonului cald. În această categorie nu intră doar acele modele pe care le poți purta la piscină sau la plajă, ci intră și modele mai speciale cu ajutorul cărora poți construi ținute casual originale. Pentru a purta cu stil pantalonii scurți în diferite ocazii, este nevoie să ții cont de câteva recomandări.

În primul rând, este important să te orientezi la anumite culori, care îți vin bine și te pun în valoare, dar pe care le poți și asorta ușor cu restul pieselor din garderobă. Poate pastelurile ți se par atrăgătoare și simpatice, mai ales în perioada verii, însă dacă vrei să obții un look ceva mai cuminte, casual, alege culori ceva mai sobre. Kaki, bleumarin sau gri sunt colori neutre care pot fi ușor asortate cu alte piese vestimentare, dar nu trebuie să te limitezi doar la acestea.

Look marinăresc pentru o stare de vacanță continuă

Vrei să te simți în fiecare zi ca în vacanță? Chiar dacă nu ești pe un iaht și nici măcar la malul mării, poți opta pentru acest stil deosebit. Ai nevoie de un tricou cu dungi și pereche de pantaloni scurți favorită, de preferat bleumarin. Stilul navy nu se demodează prea curând, iar tu ai o mulțime de opțiuni la dispoziție pentru a-i da viață: tricouri simple, polo sau chiar cămăși din materiale fluide, care au toate acest imprimeu cu dungi. Găsește pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Pantaloni-scurti-12692.html combinațile ideale.

Tricouri simple pentru o vară cool

Tricourile simple în culori deloc pretențioase sunt vedetele acestui sezon cald. Mulți dintre cei care preferată stilul vestimentar care nu presupune mult efort în a alege cu ce să te îmbraci sunt probabil și cei care se bucură cel mai mult de acest trend al momentului. Și pentru a obține ținute casual originale opțiunile sunt practic nenumărate. 

Pentru a avea de fiecare dată cu ce să te îmbraci astfel încât să arăți cool, chiar și în cele mai toride zile de vară, îmbogățește-ți garderoba cu câteva modele de pantaloni scurți în diverse culori. La fel trebuie să stea lucrurile și la categoria tricouri sau cămăși ori tunici. Apoi, totul se va simplifică pentru tine, când este nevoie să îți construiești o ținută pentru că va fi ușor să îți asortezi piesele vestimentare care predomină în garderoba ta în acest sezon.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!