AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ținute la modă cu treninguri: cu ce să le combini și cum să porți o pereche de pantaloni sport?

Cum să porți pantalonii de trening?

Treningul clasic este o ținută care constă din pantaloni lungi și largi și un hanorac în diferite modele. Cu toate acestea, el nu trebuie purtat doar în această combinație, căci în ultima vreme a devenit un element la modă și poate fi purtat în diverse combinații și interpretări surprinzătoare.

Te întrebi cum să porți aceste piese vestimentare sport, fie că este vorba despre pantaloni de trening bărbați confortabili sau modelele de damă? În primul rând, cu îndrăzneală și fără jenă! Îi poți purta fie ca un singur element vestimentar, fie în set – în combinație cu o jachetă din denim, o geacă de piele sau un tricou. Pantalonii largi și hanoracele fără formă fac parte din trecut astăzi, datorită  tendințelor promovate de brandurile renumite și casele de modă celebre.

Pantalonii de trening de damă cu dungi: mizează pe un look original

Te întrebi ce stiluri de pantaloni de trening ar trebui să alegi în acest sezon? Dacă asociezi treningul cu stilul sport – rămâi la el! În stilizările sportive, acei pantaloni trening damă negri cu dungi albe sunt foarte populari și vor crea o ținută liberă, dar și originală. Astfel de pantaloni vor sublinia perfect punctele forte ale siluetei tale și vor face ca picioarele să pară mai subțiri.

Combină pantalonii cu un tricou larg sau o bluză crop top, iar atunci când este răcoare afară – o bluză supradimensionată de culoare deschisă. Adidașii cu talpă albă vor fi o completare excelentă a întregului outfit. 

O astfel de ținută este o combinație de confort maxim și stil, care va funcționa acasă, în timpul antrenamentului, în timpul plimbărilor sau a excursiilor.

Pantalonii de trening în stil casual – un hit absolut al sezonului

Pantalonii de trening în stil casual sunt un must have al sezonului. Te întrebi ce să porți cu ei pentru ca un astfel de stil să aibă succes? Alege pantaloni cu talie înaltă într-o culoare la modă. Aceștia vor arăta grozav cu o bluză strânsă pe corp. În caz de vreme rea, pune-ți un cardigan sau un sacou și astfel vei adăuga un plus de eleganță feminină ținutei.

Sursa de imagine:
Look Studio / Shutterstock.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!