Toader a anunțat când va prezenta raportul privind activitatea DNA

0 72

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat, joi, că va prezenta în plenul Parlamentului raportul privind activitatea DNA, a Ministerului Public și a DIICOT.
„(…) Înaintea ședinței de guvern am avut o întrevedere cu d-na prim ministru, referitoare la evaluarea activității Ministerului Public, solicitându-mi să comunic public rezultatele evaluării, indiferent care vor fi acestea. Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului, raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT-ului, la nivelul DNA-ului (…) Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament, săptămâna următoare în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunța în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conținutul și concluziile raportului cu referire la activitatea DNA”, a spus Toader.

Aurelia Apostol, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.