• Home
  • Știri
  • Tomac: Această guvernare nășită de Iohannis duce țara în prăpastie. Avem cea mai scumpă mâncare și cea mai mare inflație din Europa

Tomac: Această guvernare nășită de Iohannis duce țara în prăpastie. Avem cea mai scumpă mâncare și cea mai mare inflație din Europa

tomac

Eugen Tomac, președintele PMP și unul dintre liderii Alianței Dreapta Unită (ADU), a declarat că alianța PSD-PNL e o „construcție toxică clădită pe minciună”, din cauza căreia avem cea mai mare inflație din Europa și cea mai scumpă mâncare. Totodată, el a acuzat PSD și PNL că încalcă principiile democratice în încercarea disperată de a se menține la putere.

„Toată această construcție toxică s-a clădit pe minciună. Dacă vă uitați la sloganul lor – ”stabilitate”… Păi stabilitate în fața a ce? Toate temele pe care le-au promovat sunt goale de conținut. Au spus că s-au comasat că avem război la graniță, dar uitați-vă că deși au alocat 2,5% pentru Apărare, au cheltuit doar 1,56%. Deci acești oameni trăiesc doar din minciună.

Oamenii trebuie să înțeleagă că această majoritate și această guvernare nășită de Iohannis duce țara în prăpastie. Avem cea mai scumpă mâncare, importăm peste 80% din produsele alimentare de bază, deși suntem o țară cu un potențial agricol fantastic, avem cea mai mare inflație din Europa și niște partide care se agață de orice și fac orice le trece prin minte pentru a rămâne la putere.

Democrația în România e în pericol și mă bucur că domnul Drulă a avut curajul să invite PMP și FD în acest proiect ambițios pe care l-am construit cu foarte multă muncă, pentru că adevărata alternativă la PSD și PNL e Dreapta Unită”, a declarat liderul PMP, potrivit b1tv.ro.

Parteneri