TOP 4 activități pe care trebuie să le încerci când ajungi în București

TOP 4 activități pe care trebuie să le încerci, când ajungi în București-min

Dacă te gândești pe viitor să vizitezi Bucureștiul sau dacă locuiești în Capitala României, dar nu știi ce activități să mai încerci în timpul liber, trebuie să știi că acest oraș îți oferă o gamă impresionantă de alternative de neratat. Acestea sunt ideale pentru gusturile tuturor și sunt potrivite indiferent de vârstă sau de gen. Așadar, adună-ți gașca de prieteni și propune-le ideile de mai jos prin care veți reuși să petreceți un timp de calitate împreună și să vă creați și amintiri memorabile.

Iată care sunt activitățile pe care nu trebuie să le ratezi în București:

  1. Participarea la un concert live

Bucureștiul este cunoscut pentru viața de noapte și pentru show-urile vibrante cu muzică live pe care le oferă. Astfel, dacă ajungi cel puțin o dată aici sau dacă îți petreci viața de zi cu zi în acest oraș uriaș, atunci trebuie, fără doar și poate, să-ți faci o rezervare la un astfel de eveniment și să te distrezi pe cinste. Un astfel de restaurant cu muzică live din București este chiar Berariah.ro, unde găsești mereu cei mai fresh artiști, cele mai diverse genuri muzicale și un program care aduce noutăți de la o zi, la alta. Mai mult, în timp ce-ți asculți artiștii preferați, te poți bucura și de o delicatesă culinară, dar poți savura și băutura preferată, din meniul variat pe care locația ți-l pune la dispoziție.

  1. O plimbare în Centrul Vechi al Capitalei

Un alt punct turistic de neratat este și Centrul Vechi al Bucureștiului, unde poți descoperi detalii importante ce țin de istoria noastră. Vei întâlni aici extrem de multe clădiri impresionante, vei putea explora fel de fel de străduțe înguste încărcate de momente ce țin de viața strămoșilor noștri, dar vei putea admira și extrem de multe momente artistice stradale, care, de regulă, sunt constant în această zonă. Vei fi acaparat de o atmosferă extrem de vibrantă și de o agitație plăcută, care-ți va oferi și ție o energie foarte bună și care-ți va încărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

  1. Vizitarea muzeelor din zonă

Dacă ești un iubitor de cultură, trebuie să știi că Bucureștiul îți oferă și o gamă variată de muzee interesante. Spre exemplu, Muzeul Național de Artă al României găzduiește o colecție impresionantă de lucrări de pe teritoriul nostru, cât și europene, iar Muzeul Satului te transpune direct în timp, purtându-te prin tradițiile și arhitectura satelor românești ale vremurilor trecute. De asemenea, Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa este o altă destinație notabilă care merită pusă pe lista ta și care te va fascina complet.

  1. O plimbare prin parcul Herăstrău

Nu în ultimul rând, nu trebuie să ratezi o plimbare fascinantă prin parcul Herăstrău. Acesta este, fără doar și poate, o oază de verdeață și liniște, care te va face să uiți pentru câteva minute de agitația urbană. Poți închiria și o barcă cu care să te plimbi pe lacul Herăstrău sau pur și simplu te poți bucura de o plimbare relaxantă pe aleile pietonale.

În concluzie, acestea sunt cele mai importante activități pe care trebuie neapărat să le încerci, dacă ajungi în București. Vei reuși să te detașezi de grijile cotidiene, îți vei crea amintiri de neuitat și te vei relaxa complet. Care este preferata ta, dintre variantele de mai sus?

Parteneri